Beograd Ljubljana Red Vožnje

direktna linija

Pretraga

 • Beograd (AS)
 • Ljubljana (AS)

  Beograd Ljubljana autobus

  Beograd Ljubljana autobus. Putovanje autobusom od Beograda do Ljubljane nikad nije bilo brže i lakše. Vreme putovanja kraće od 7 sati i pristupačne cene karata. Tačni i zagarantovani polasci. Maksimalna udobnost i profesionalnost. Polasci iz Beograda i Ljubljane svakog radnog dana i vikendom. Redovna direktna linija, bez presedanja od Beograda do Ljubljane. Direktna linija Beograd- Ruma- Sremska Mitrovica- Šid- Novo mesto- Čatež- Ljubljana. Najpovoljniji način prevoza.

  RED VOŽNJE BEOGRAD LjUBLjANA Polazak: Beograd Polazak: Ljubljana
   Ponedeljak 21:00h  22:25h
   Utorak 21:00h  22:25h
   Sreda 21:00h  22:25h
   Četvrtak 21:00h  22:25h
   Petak 21:00h  22:25h
   Subota 10:00h
   Nedelja

  08:00h

  21:00h

  22:25h

   

  Vreme trajanja putovanja: 7 sati

  Beograd Ljubljana prevoz

  Beograd Ljubljana prevoz. Želite da brzo stignete do Ljubljane? Po povoljnoj ceni? Direktna linija od Beograda do Ljubljane uz pomoć koje stižete za manje od 7 sati? Na pravom ste mestu. Vršimo prevoz na relaciji Beograd Ljubljana svakog dana, autobusima vrhunskog kvaliteta novije generacije. Najbolji način da za kratko vreme udobno i sigurno stignete na željenu destinaciju. Polasci sa BASa iz Beograda i sa glavne autobuske stanice u Ljubljani. Uživajte na putu sa nama!

  Autobus Beograd Ljubljana

  Autobus Beograd Ljubljana. Iz Beograda do Ljubljane, glavnog grada Slovenije, koji je udaljen oko 500 km,stižete za manje od 7 sati. Uživajte u prelepim pejzažima Srbije i Slovenije. Udobna vozila, opremljena klima i wi-fi uređajima pružiće vam komfornu vožnju do odredišta. Po povoljnim cenama karata u jednom pravcu, i još povoljnijim povratnim kartama brzo i lako stižete do Ljubljane.

  Prevoz Beograd Ljubljana

  Prevoz Beograd Ljubljana – direktna linija, polazak sa glavne autobuske stanice u Beogradu. Povratak iza ljubljane svakim radnim danom u 22:25h. Cena autobusa za Beograd Ljubljana je toliko niska da je savršen način za putovanje između dva grada, bilo da ste student ili putnik sa rancem. Sa povoljnim rasporedom i udobnim autobusima, putovanje između Beograda i Ljubljane nikada nije bilo lakše ili pristupačnije. Zato obavezno proverite cenu autobusa za Beograd Ljubljana kada planirate svoje sledeće putovanje!

  Beograd Ljubljana Autobus Cena

  Cena autobuske karte beograd ljubljana… Planirate putovanje u Beograd i Ljubljanu? Ako jeste, onda se sigurno pitate koliko košta autobuska karta između dva grada! Pa, cena autobusa Beograd Ljubljana je sasvim razumna, s obzirom na udaljenost između dva grada i udobnost putovanja. Prevoz od Beograda do Ljubljane je odličan način da istražite jedinstvenu lepotu Srbije i Slovenije. Putovanje od Beograda do Ljubljane je putovanje puno prelepih prizora i neverovatnih iskustava. Iz Beograda možete autobusom doći do Ljubljane, glavnog grada Slovenije, udaljene oko 300km. Putovanje traje oko četiri do pet sati, u zavisnosti od saobraćajnih uslova. Autobusi su udobni i nude odličan pogled na okolni pejzaž. Autobusi su obično opremljeni uređajima kao što su klima uređaj, naslonjaća sedišta, pa čak i Wi-Fi.

  Beograd Ljubljana cena karte

  Beograd Ljubljana cena karte. Pristupačne cene za svačiji džep. Putujte sa nama do Ljubljane po povoljnim cenama karata u jednom pravcu, i jos povoljnijim povratnim kartama. Trudimo se da našim putnicima po najpovolnjijim cenama omogućimo najudobniju i najsigurniju vožnju do odredišta. Napravite rezervaciju online, putem poziva, mejla ili naših profila na društvenim mrežama.

  Prevoz do Ljubljane

  Prevoz do Ljubljane. Direktna linija Beograd-Ljubljana. Svakog radnog dana i vikendom sa BASa iz Beograda i sa glavne autobuske stanice u Ljubljani. Bez presedanja, direktnom linijom u glavnom gradu Slovenije bićete za manje od 7 sati. Polasci u večernjim časovima. Brzo, lako i jeftino stignite na vaše odredište. Rezervišite svoje karte i uverite se u kvalitet naših usluga!

  Beograd Ljubljana red vožnje

  Beograd Ljubljana red vožnje. Tačni i zagarantovani polasci svakog radnog dana i vikendom iz Beograda i Ljubljane. Direktna linija Beograd-Ljubljana (Beograd- Ruma- Sremska Mitrovica- Šid- Novo mesto- Čatež- Ljubljana) na raspolaganju je našim putnicima tokom cele nedelje.Svakog radnog dana iz Beograda, sa BASa u 21:00 i sa glavne stanice iz Ljubljane u 22:25. Subotom iz Ljubljane u 10:00. Nedeljom, dva polaska iz Beograda u 08:00 i 21:00, iz Ljubljane u 22:25. Po najpristupačnijim cenama i za manje od 7 sati stižete u glavni grad Slovenije. Rezervišite svoje karte!